Om oss

En samlad kunskapsbank på över 100 år

Vi har funnits sedan 1967 och är ett företag som föredrar långa relationer, inte bara med våra kunder utan även med våra medarbetare. Av våra 32 anställda har merparten varit med oss väldigt länge. Det ger inte bara en positiv och sammanhållen arbetsmiljö, utan innebär även en samlad kunskapsbank på över 100 år.

Här kan företag med andra ord få all hjälp och vägledning som behövs för att få tag i rätt produkter till sina behov. Vårt huvudkontor och lager med över 7 000 produkter hittar du i Segeltorp, strax söder om Stockholm.

Vi är en del av KAMIC Group

Sedan 2021 är Elproman en del av affärsområdet Electronics inom KAMIC Group, en privatägd svensk företagsgrupp som förvärvar, äger och utvecklar teknikföretag inom specifika marknadsnischer. Gruppen består av såväl handels- och agenturföretag som bolag med egen produktutveckling och tillverkning. KAMIC Group finns representerat i ett 15-tal länder i Europa, Asien och Nordamerika genom koncernbolag. För mer information om KAMIC Group, besök gärna www.kamicgroup.com

Attila Enhardt

“Vårt signum är hög servicenivå förenat med god produktkunskap och stor flexibilitet!”

Jag har arbetat inom företaget i många år och är sedan 2022 VD för Elproman. Det gör att jag både känner företaget väldigt bra – men även branschen, leverantörer och produkter. För Elproman ser framtiden ljus ut, med den utveckling vi ser inom energi och elteknik kommer vår specialistkompetens och kunskap vara fortsatt efterfrågad.

Kontaktperson

Attila Enhardt

Managing Director